Sähkö-Lahti palaa talvilomalta 12.3.

Tänään Sähkö-Lahti on lomalle lähtö fiiliksissä, joten sen kunniaksi nautimme yhdessä koko henkilöstön kanssa herkullisia jättisubeja ja toivottelimme kaikille oikein mukavaa lomaa. Palaamme työn ääreen maanantaina 12.3

Sähkö-Lahden tuote-esite nyt myös nettisivuilla

Esitteemme on nyt päivitetty. Mukana muutamia uutuuksia sekä vanhoja tuttuja suosikkeja. Teemme myös räätälöityjä ratkaisuja.

Sähkö-Lahti mukana Teollisuusuutisissa

Sähkö-Lahden ”Säästöä ja tuottavuutta paremmalla valaistuksella” artikkeli löytyy Teollisuusuutiset lehden helmikuun numerosta.

Tehtaamme on kiinni viikon 10

Sähkö-Lahti viettää hiihtolomaa 5.-10.3.2018.

Toimitusjohtajan terveisiä

Vuoden 2017 aikana Sähkö-Lahti uusiutui monella tavalla. Uudistimme strategiamme ja haluamme palvella kaikkia valaistuksen parissa työskenteleviä yrityksiä. Tämän uudistuksen vuoksi päivitimme myös suurimman osan tuotteistamme. Tällä hetkellä tuotannostamme 80% on LED-tuotteita, mutta myös ns. vanhoilla loisteputkivalaisimilla on oma käyttäjäkuntansa ja niitä teemme tilauksien mukaan. Teemme edelleen valaistuksen erikoisprojekteja ja restaurointia ympäri Suomea oleville asiakkaillemme.

Ylä-/alavalollinen uutuus LED-toimistovalaisin

Nyt valikoimissa myös SL-150 LED valaisin, mikä on perinteinen laatikkomuotoinen, mutta moderniin valaistustekniikkaan perustuva toimistojen tai käytävien ylä-/alavalollinen LED-valaisin.

Hyvää joulua

Kiitämme lämpimästi kaikkia yhteistyökumppaneitamme kuluneesta vuodesta. Toivotamme kaikille rauhallista joulua ja onnellista uutta vuotta!

Sähkö-Lahti tukee nuorisourheilua

Sähkö-Lahti on mukana tukemassa suomalaista nuorisourheilua. Kuvassa Nurmijärvi Seven Ringettes D-joukkueen tyttöjä, jotka pelaavat ringeten Etelä-Suomen aluesarjaa.

Uusien alumiinirunkoisten SL valaisimien tuotanto on alkanut

SL-6080 LED, SL-7080 LED ja SL-8090 LED

Timo Niskanen on nimitetty Sähkö-Lahti Oy:n toimitusjohtajaksi

Niskanen on toiminut aikaisemmin myyntijohtajana Sähkö-Lahdessa. Hänellä on lähes...
RSS-ikoni