Valoa tottakai! 

Sähkö-Lahti Oy on perinteinen, nykyaikaisten energiatehokkaiden valaisimien valmistaja. Olemme 100% suomalainen perheyritys. Valaisimet valmistetaan omalla tehtaalla Lahdessa, missä olemme toimineet jo vuodesta 1960. Tarjoamme laajan valikoiman energiaa säästäviä valaistusratkaisuja saneeraus- ja uudisrakentamiseen.

Teemme yhteistyötä laajasti eri tekniikan alojen johtavien toimijoiden ja tukkuliikkeiden kanssa. Toimitamme valaisimia julkiseen rakentamiseen ja teollisuuteen. Sähkö-Lahden tuotteita on toimitettu tuhansiin kohteisiin eri puolille maailmaa.

Oma tuotanto ja suunnittelu takaavat erittäin nopeat toimitukset ja ketterän muutoskyvyn, oli kyse sitten uusista arkkitehtipiirustusten mukaan räätälöidyistä tai restauroitavista design valaisimista.

Jos haluat ratkaista valaistusongelmasi niin ota yhteyttä. Valoa tottakai! Toteutetaan se yhdessä.

Sähkö-Lahden toiminta-ajatus (Missio) on tuottaa valoa kaikille sitä tarvitseville ja auttaa asiakkaita menestymään ja tehostamaan omaa liiketoimintaansa ympäristöä unohtamatta.

Sähkö-Lahden näkemys tulevaisuudesta (Visio), on olla luotettavin kumppani valaistuksen toimialalla kaikissa sidosryhmissä.

 

STRATEGIA-ALUEET

Kannattava kasvu perinteisillä valaistusmarkkinoilla.

Yhteistyökumppanuus. Tiivis yhteistyö kaikkien sidosryhmien kanssa.

Tehtaan resurssien hallinnointi tehokkaiden prosessien läpiviemiseksi.

Laadukas toiminnan toteuttaminen - tehdään mitä luvataan.

Viestintä on avointa, nopeaa ja helposti ymmärrettävää.

 

PÄÄKEHITYSALUEIDEN TAVOITTEET

Yleisinä tavoitteina ovat Sähkö-Lahden tehtaan toiminnan ja jatkuvuuden kehittäminen. Strategian pohjalta laaditaan vuosittainen toimintasuunnitelma, jossa määritellään tarkemmin vuoden aikana tehtävät konkreettiset kehitystoimet. Pääkehitysalueiden tavoitteet ohjeistavat myös toimihenkilöt pohtimaan aiheisiin liittyviä toimenpiteitä oman toiminta-alueensa osalta.