Olemme kesälomalla viikot 29 - 31.

Olemme kesälomalla 19.7. - 8.8.2021

Timo Niemi nimitetty Sähkö-Lahden toimitusjohtajaksi

Timo Niemi on nimitetty Sähkö-Lahden toimitusjohtajaksi 1.2.2021 alkaen. Niemi on toiminut aikaisemmin myyntijohtajana Sähkö-Lahdessa.

Hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta!

Hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta! Tehtaamme on auki normaalisti joulun pyhien jälkeen, mutta viikon 1 tehdas on kiinni. Palvelemme jälleen normaalisti 11.1. lähtien.

Tutustu uudistuneisiin tuotesivuihimme ja osallistu arvontaan!

Käy kurkkaamassa täysin uudistettuja tuotesivujamme.

Tehtaamme palvelee normaalisti koko kesän ajan

Tehtaamme on toiminnassa koko kesän ajan, mutta osan viikkojen ajan hieman pienemmällä miehityksellä johtuen kesälomista.

Tehtaamme on kiinni 26.2.-3.3. talviloman ajan

Kari Nevalainen nimitetty Sähkö-Lahden tuotantojohtajaksi

Kari Nevalainen on nimitetty Sähkö-Lahden tuotantojohtajaksi 2.1.2020 alkaen. Hän siirtyy vastaamaan tuotannosta kevään 2020 aikana. Nevalaisella on yli 35 vuoden monipuolinen kokemus valaistusalalta tuotannon, suunnittelun sekä myynnin ja markkinoinnin tehtävistä. Hän on toiminut mm. Thorn Orno Oy:n sekä Enston palveluksessa ja viimeisimpänä Riegens AS / SG Armaturen Oy:n palveluksessa.

Sähkö-Lahti osti GSBB:n liiketoiminnan

60-vuotisjuhlavuottaan vuonna 2020 viettävä Sähkö-Lahti Oy jatkaa kasvuaan ostettuaan valaistuskomponetteja maahantuovan jälleenmyyntiyrityksen, GSBB Co. Ltd Oy:n liiketoiminnan 31.12.2019.

Aukioloajat joulun ja loppiaisen välissä

Tämän jouluviestin myötä haluamme kiittää asiakkaitamme ja yhteistyökumppaneitamme kuluneesta vuodesta, ja toivottaa onnellista joulua sekä kaikkea hyvää alkavalle uudelle vuodelle 2020!

Sähkö-Lahti mukana Sähköala-lehdessä

Sähköala-lehden toimittaja kävi tutustumassa Sähkö-Lahden tehtaaseen. Artikkeli nyt luettavissa juuri ilmestyneessä marraskuun numerossa.

Timo Niemi nimitetty Sähkö-Lahden myyntijohtajaksi

Timo Niemi on nimitetty Sähkö-Lahden myyntijohtajaksi 5.8.2019 alkaen. Hän vastaa valaisimien myynnin kehittämisestä kotimaassa sekä vientimarkkinoilla. Niemellä on yli 30 vuoden kokemus valaistusalalta. Hän on toiminut mm. Enston ja Riegensin palveluksessä ja sittemmin SG Armaturen palveluksessa.

Sähkö-Lahti lomailee viikon 29

Tehtaamme on kiinni 15.-21.7. välisen ajan.

Uutuus wall washer erikoisvalaisin vaativaan käyttöön

Vihdoinkin saatavana myös Suomesta kapeakeilainen valaisin wall washer käyttöön. Valon avauskulma on pienimmillään vain 10 astetta.

Uutuus LED valaisin purkauslamppuvalojen tilalle

Suositun teollisuusvalaisimen uusimmat LED muunnokset valmiina.

Parkkihallin tyylikkäät valoviivat

Meidän valaisimilla toteutettiin parkkihallin ajoväylän valaistus Uudellamaalla tyylikkäästi valoviivana.

Tehtaamme on kiinni viikon 9

Sähkö-Lahden väki kaivaa sukset esille ja viettää hiihtolomaa 25.2.-1.3. Palvelemme taas normaalisti 4.3. lähtien.

Vierailu Kiekerönmaalla

Tehtaamme lomaili joulun välipäivät ja osa meistä kävi sillä välin aistimassa pohjoisen mystiikkaa Kuusamossa. Vierailimme mm. ihanalla Rukalandin elämystilalla Kiekerönmaalla missä unohtui helposti arjen pakerrus ja mielen valtasi tyyneys.

Hyvää joulua! - Lomailemme 27.-31.12.

Vuosi alkaa kääntymään loppua kohden ja haluamme koko Sähkö-Lahden porukalla toivottaa kaikille yhteistyökumppaneillemme rauhallista joulua ja menestyksekästä uutta vuotta 2019! Lomailemme 27.-31.12. Palvelemme taas normaalisti 2.1.2019 alkaen.

Valoa Kruunuvuoren pysäköintihalleihin

Paljon puhutut Kruunuvuoren pysäköintihallit Helsingissä valaistiin Sähkö-Lahden valaisimilla.

Tuemme lahjoituksella Olympiastadionin hanketta

Haluamme tukea Olympiastadionin uudistumishanketta ja ikuistaa yrityksemme nimen stadionin seinälle.

Sähkö-Lahti esillä Etelä-Suomen Sanomissa

Etelä-Suomen Sanomat vierailivat tehtaallamme haastattelemassa Timoa ja kuvaamassa tuotantoa.

Sähkö-Lahti mukana Olympiastadionin uudistushankkeessa

Suomalaisen valaisinvalmistuksen pioneeri Sähkö-Lahti Oy toimittaa valaisimia Helsingin Olympiastadionille. Yrityksemme on mukana ainutlaatuisessa hankkeessa, uudistamassa stadionia tuleville suomalaisten elämyksille.

Bongaa Valoa tottakai! -auto liikenteessä ja osallistu arvontaan

Sähkö-Lahden valaisimia kuljetetaan nyt myös omalla autolla. Olemme uusineet kuljetuskalustoamme ja nykyisin valaisimet saavat kyytiä Renaultilla. Automme näet liikenteessä lähinnä Päijät-Hämeen alueella. Kun näet automme liikenteessä, jätä yhteystietosi nettisivujemme alapalkin kautta ja kirjoita viestikenttään "auto bongattu". Näin osallistut arvontaan missä voit voittaa valaisintarvikkeita tai muita vuodenaikaan sopivia palkintoja. Kilpailu on voimassa 30.11.2018 asti minkä jälkeen arvonta suoritetaan ja voittajiin otetaan henkilökohtaisesti yhteyttä.

Sähkö-Lahden tehtaalle toistaiseksi kiertoreitti

EDIT: 9.8.2018 Nyt tehtaallemme Ojamaankadulle pääsee taas ajamaan normaalisti Heinlammintieltä kääntyen. Sen sijaan Konekadulta johtava toinen reitti Palttiinankadun kautta ei ole nyt toistaiseksi käytössä tietöistä johtuen.

Toimitusjohtajan kesäterveiset

Sähkö-Lahden tehdas on ensimmäistä kertaa avoinna myös heinäkuussa. Asiakkaamme ovat antaneet palautetta tavoitettavuudestamme kesäaikaan, joten päätimme muuttaa toimintaamme. Tänä kesänä tehtaalla tehdään töitä läpi kesän. Lomakausi on tietysti alkanut myös meillä, joten vajaalla miehityksellä mennään.

Hyvää juhannusta

Sadekuuron ropinaa, pottujen porinaa, hyttysten ininää ja karvakuonojen vikinää. Grillimakkaran tirinää ja porejuoman sihinää. Aurinkoista juhannusmieltä!

Sähkö-Lahti toteutti valaistuksen Postin logistiikkakeskukseen

Posti on rakennuttanut mittavan 26 000 neliön kuljetusterminaalin Vantaan Viinikkalaan. PKS terminaali avautuu heinäkuussa 2018. Sähkö-Lahti toimitti valaisimet rahtiterminaalin osuuteen. Valaisimet räätälöitiin kohteen vaatimusten mukaiseksi. Urakoitsijana toimi Suomen Sähköhuolto Oy.

Sähkö-Lahti vahvistaa valaistussuunnittelun resursseja

1.6. lähtien Sähkö-Lahden valaistussuunnittelua tekee Arto Suomalainen. Arto on pitkänlinjan valaistusalan ammattilainen. Hän on toiminut viimeiset vuodet sähkötukkuliikkeessä hoitaen myyntiä ja valaistussuunnittelua.

Sähkö-Lahti palaa talvilomalta 12.3.

Tänään Sähkö-Lahti on lomalle lähtö fiiliksissä, joten sen kunniaksi nautimme yhdessä koko henkilöstön kanssa herkullisia jättisubeja ja toivottelimme kaikille oikein mukavaa lomaa. Palaamme työn ääreen maanantaina 12.3

Sähkö-Lahden tuote-esite nyt myös nettisivuilla

Esitteemme on nyt päivitetty. Mukana muutamia uutuuksia sekä vanhoja tuttuja suosikkeja. Teemme myös räätälöityjä ratkaisuja.

Sähkö-Lahti mukana Teollisuusuutisissa

Sähkö-Lahden ”Säästöä ja tuottavuutta paremmalla valaistuksella” artikkeli löytyy Teollisuusuutiset lehden helmikuun numerosta.

Tehtaamme on kiinni viikon 10

Sähkö-Lahti viettää hiihtolomaa 5.-10.3.2018.

Toimitusjohtajan terveisiä

Vuoden 2017 aikana Sähkö-Lahti uusiutui monella tavalla. Uudistimme strategiamme ja haluamme palvella kaikkia valaistuksen parissa työskenteleviä yrityksiä. Tämän uudistuksen vuoksi päivitimme myös suurimman osan tuotteistamme. Tällä hetkellä tuotannostamme 80% on LED-tuotteita, mutta myös ns. vanhoilla loisteputkivalaisimilla on oma käyttäjäkuntansa ja niitä teemme tilauksien mukaan. Teemme edelleen valaistuksen erikoisprojekteja ja restaurointia ympäri Suomea oleville asiakkaillemme.

Ylä-/alavalollinen uutuus LED-toimistovalaisin

Nyt valikoimissa myös SL-150 LED valaisin, mikä on perinteinen laatikkomuotoinen, mutta moderniin valaistustekniikkaan perustuva toimistojen tai käytävien ylä-/alavalollinen LED-valaisin.

Hyvää joulua

Kiitämme lämpimästi kaikkia yhteistyökumppaneitamme kuluneesta vuodesta. Toivotamme kaikille rauhallista joulua ja onnellista uutta vuotta!

Sähkö-Lahti tukee nuorisourheilua

Sähkö-Lahti on mukana tukemassa suomalaista nuorisourheilua. Kuvassa Nurmijärvi Seven Ringettes D-joukkueen tyttöjä, jotka pelaavat ringeten Etelä-Suomen aluesarjaa.

Uusien alumiinirunkoisten SL valaisimien tuotanto on alkanut

SL-6080 LED, SL-7080 LED ja SL-8090 LED

Timo Niskanen on nimitetty Sähkö-Lahti Oy:n toimitusjohtajaksi

Niskanen on toiminut aikaisemmin myyntijohtajana Sähkö-Lahdessa. Hänellä on lähes...
RSS-ikoni