Arvoisa asiakkaamme ja yhteistyökumppanimme

Sähkö-Lahden tehdas on ensimmäistä kertaa avoinna myös heinäkuussa. Asiakkaamme ovat antaneet palautetta tavoitettavuudestamme kesäaikaan, joten päätimme muuttaa toimintaamme. Tänä kesänä tehtaalla tehdään töitä läpi kesän. Lomakausi on tietysti alkanut myös meillä, joten vajaalla miehityksellä mennään.

Olemme olleet suuren muutoksen ja murroksen edessä, mutta meillä on ollut hyvä alkuvuosi ja näkemykseni mukaan se jatkuu hyvänä myös syksyn 2018 aikana. Julkinen rakentaminen on jatkunut vauhdikkaasti, vaikka mediassa on toisinkin annettu ymmärtää. Olemme tehneet vuoden ensimmäisellä puolikkaalla useita merkittäviä projekteja kanssanne ja kiitos siitä Teille. Uusia tuotteita tulee tuotantoon tasaisesti ja ilmoitamme niistä nettisivuillamme ja tavatessamme asiakkaitamme syksyn 2018 aikana.

Näitä sanoja kirjoittaessani on ulkona vaihteeksi ns. normaali suomalainen kesäsää +15 C ja vettä sataa. Toivotaan yhdessä, että helteet palaavat ja aurinko pääsisi lämmittämään ja valaisemaan kaunista Suomen kesää.

Sähkö-Lahti toivottaa oikein hyvää kesää kaikille!

Timppa

 

Auringonlasku_Luvialla_kuoharilasien_kera.jpg