Vuoden 2017 aikana Sähkö-Lahti uusiutui monella tavalla. Uudistimme strategiamme ja haluamme palvella kaikkia valaistuksen parissa työskenteleviä yrityksiä. Tämän uudistuksen vuoksi päivitimme myös suurimman osan tuotteistamme. Tällä hetkellä tuotannostamme 80% on LED-tuotteita, mutta myös ns. vanhoilla loisteputkivalaisimilla on oma käyttäjäkuntansa ja niitä teemme tilauksien mukaan. Teemme edelleen valaistuksen erikoisprojekteja ja restaurointia ympäri Suomea oleville asiakkaillemme. 

Suurimmat muutokset näkyvät tuotteissamme. Ennen teimme valaisinten rungot pääsääntöisesti teräspellistä ja vain heijastimet tehtiin alumiinista. Nyt yhä useammin valaisimen runkomateriaali on alumiinia, jota on helppo työstää ja tuotannon läpimenoajat ovat lyhentyneet tämän vuoksi merkittävästi. 

Uusimpina tuotteina tuon esille SL-6080, SL-7080 ja SL-8090 tuotesarjan jossa on jokaiselle jotakin. Toimistotiloihin ja kouluihin sopivaa tuotetta edustaa SL-6080 sarja, josta löytyy pinta-, riippu- ja uppoasennukseen soveltuvia ratkaisuja. Valonjaot: alavalo tai ala/ylävalo. Teollisuuteen ja urheiluhalleihin on kohdistettu tuotesarja SL-7080, josta löytyy valotehojensa puolesta korkeisiinkin tiloihin sopivia malleja. SL-8090 sarja on tarkoitettu parkkihalleihin ja muihin mataliin tiloihin, joissa vaaditaan leveämpää valonjako-optiikkaa. SL-8090 on erinomainen valinta myös varastotiloihin. Kaikkiin LED-valaisimiin pystymme integroimaan markkinoilla olevat ohjausjärjestelmät. Kaikki nämä uudet ja vanhatkin tuotteemme löydät nettisivuiltamme www.sahko-lahti.fi. Käytämme kaikissa LED-valaisimissa vain uusinta  tekniikkaa ja sen vuoksi myönnämmekin 5 vuoden takuun kaikille Sähkö-Lahden valmistamille valaisimille. 

Viime vuoden aikana tapahtui merkittäviä muutoksia myös Suomen talouden puolella, kotimaassamme juuri rakennus sektorilla on tapahtunut näkyvin muutos. Useammassakin kasvukeskuksessa näkyy rakentamisen piristyminen ja kiitos asiakkaillemme, että saamme olla mukana siinä kasvussa.  Olemme saaneet sovittua toimituksia merkittäviin rakennusprojekteihin koko Suomen alueella. Teollisuuden näkymät ovat hyvät ja toivoa paremmasta on näkyvissä. 

Hyvä asiakkaamme ja yhteistyökumppanimme, toivon sinulle erittäin hyvää ja työntäyteistä alkanutta vuotta 2018.

 

Timo Niskanen

Toimitusjohtaja

IMG_1855_edited-mv2_TIMO_low_res.jpg